تاثیر کرونا بر روی زنان باردار

تاثیر کرونا بر روی زنان باردار

شاید تا به حال در مورد کرونا و چگونگی ابتلا به آن شنیده باشید اما اطلاعات کم و محدودی داشته باشید. ما در این مقاله سعی نموده ایم که در مورد خطر ابتلا زنان باردار به ویروس کرونا اطلاعاتی جامع و اساسی ارائه دهیم. جهت کسب معلومات بیشتر بهتر است که این متن را تا انتها مطالعه نمایید تا در این زمینه به پاسخ پرسش های زیر برسید پس با ما بمانید…

برخی سوالاتی که افراد این روزها بسیار از متخصص زنان و زایمان و جراح زیبایی خود می پرسند در این زمینه است که:

آیا زنان باردا به کرونا مبتلا می شوند؟

ویروس کرونا منجر به سقط جنین می‌شود؟

آیا زنان باردار می‌توانند ویروس کرونا را به جنین خود منتقل نمایند؟

زنان حامله چگونه با کرونا مقابله کنند؟

تاثیرکرونا بر روی زنان باردارچگونه می باشد؟

توصیه های پیشگیری از کرونا برای زنان باردار کدام است؟

و…

تاثیر کرونا بر روی زنان باردار

کرونا و کویید 19 چیست و چه علائم و نشانه هایی در فرد ایجاد می کند؟

کرونا نوعی ویروس عفونتی حادی همچون سارس و مرس می باشد که اگر در فردی ایجاد شود باعث سرفه های خشک، تنگی نفس و افزایش دمای بدن می شود به گونه ای که حتما باید تحت مراقبت قرار گیرد.

علائم این بیماری بسیار شبیه آنفلوانزا است به طوری که در وهله ای اول بیمار گمان می کند که به سرماخوردگی مبتلا شده است و به همین جهت در مراجعه به مراکز درمانی اهمال می کند و در نتیجه با تشدید بیماری، باعث مرگ وی خواهد شد.

چه کسانی به ویروس کرونا زودتر مبتلا می شوند؟

به این ویروس گروه های حساس از جمله:

  • افراد مسن و سالخوردگان
  • بیماران دیابتی و افراد مبتلا به فشارخون بالا
  • بیماران ریوی مزمن
  • افراد دارای مشکلات قلبی و عروقی
  • افراد سیگاری
  • خانم های باردار
  • افراد دارای نقص و یا اختلال در سیستم ایمنی بدن

زودتر مبتلا می شوند، چرا که هنوز دارو و یا واکسنی برای مهار کردن این ویروس کشف نشده است.

شایان ذکر است که بگوییم ویروس کرونا مانند یک بیماری آنفلوانزا عمل می کند و می توان با طی کردن دوره مراقبت های آن از این بیماری مهلک جان سالم به در برد.

کرونا و زنان باردار

با توجه به تحقیقات بدست آمده تاکنون گزارشی مبنا بر این که زنان باردار بیش از سایرین در خطر ابتلا به این ویروس هستند ثبت نشده است. اما آنان نیز همچون دیگر افراد باید مراقبت ها و توصیه ها را جدی گرفته و با شستشوی مرتب دست ها، استفاده از ماسک و دستکش های طبی، عدم قرار گرفتن در اماکن پر جمعیت، خارج نشدن از منزل مگر در مواقع ضروری برای معاینات و سونوگرافی و… را جدی بگیرند، چرا که خانم های باردار در پروسه ای حاملگی به علت ضعف سیستم بدن مقداری مستعدتر می باشند، اما با مصرف مواد غذایی مقوی، ویتامین C ، میوهای تازه ها و… می توانند این ضعف را برطرف نمایند.

توجه: مادر باردار بهتر است از محلول های الکلی به دلیل ایجاد آلرژی و به سرفه انداختنشان از آن بیش از حد استفاده نکنند. سرفه های زیاد و فشار فراوان باعث ایجاد شکاف و یا پاره شدن کیسه آب خواهد شد در نتیجه عوارضی همچون سقط و یا زایمان زودرس را برای فرد ایجاد خواهد نمود.

تاثیر کرونا بر روی زنان باردار

عوارض کرونا بر زنان باردار

وجود تب بالا و کنترل نشده در سه ماهه اول بارداری باعث ایجاد خطرات و عوارضی در خانم باردار خواهد شد که شامل، اختلال و ناهنجاری در جنین، سقط، خونریزی و پارگی کیسه آب.

اما اگر خانم ها در سه ماهه آخر بارداری باشند و علائم ویروس در آنان نمایان شود، باعث زایمان زودرس، سقط، تولد نوزاد نارس و کم حجم خواهدشد.

نکته: با مراجعه مادر به متخصص زنان و زایمان و کنترل هرگونه علائم غیرطبیعی می تواند علاوه بر نجات جان خودش جان نوزاد خود را نیز مصون نگه دارد. زن حامله ابتدا با شنیدن اسم کرونا باید خونسردیش را حفظ کند و با یاری خدا و مراجعه روتین در مواقع ضروری به پزشک این بیماری را درمان نماید.

 جهت دریافت مشاوره از دکتر مظفری کرمانی متخصص زنان در غرب تهران می توانید با شماره ۴۴۴۸۴۶۶۳ – ۴۴۶۰۸۱۰۱ تماس حاصل نمایید. اینستاگرام

جنین کرونا می گیرد؟

کرونا از طریق تماس و قطرات تنفسی به بیمار منتقل می شود به همین علت تا کنون ابتلا ویروس از طریق مادر مبتلا به جنین گزارش نشده است و حتی از طریق آزمایش مایع آمنیوتیک نیز گزارشی ثبت نشده است.

کرونا موجب زایمان زودرس می شود؟

در این مقاله سعی نموده ایم که توضیح جامع پیرامون ویروس کرونا و تاثیر آن بر زنان باردار جمع آوری نماییم. برای اطلاع پیدا نمودن از این که آیا کرونا موجب زایمان زودرس می شود؟ یا خیر، بهتر است که این متن را تا انتها مطالعه کنید. پس با ما همراه شوید…

اخیرا بیشتر سوالاتی که از متخصص زنان و زایمان و جراح زیبایی پرسیده می شود در این زمینه این است که آیا ابتلا به بیماری کرونا ممکن است باعث زایمان زودرس برای یک خانم باردار شود یا خیر؟ و یا کرونا بر روی زنان باردار چه تاثیری دارد؟ و… دیگر سوالات مشابه آن.

در این جا خانم دکتر فریده مظفری کرمانی اظهار می کند که کرونا ویروسی عفونتی است که ممکن است همه افراد جامعه را در برگیرد و فقط مختص خانم های باردار نمی باشد، اما خطرپذیری مادران حامله بیشتر از سایرین است.

کرونا ویروس عفونتی است که علائم آن بسیار شبیه زکام و سرماخوردگی است و به ریه صدمه و آسیب می رساند و چون فرد به اشتباه گمان می کند که به آنفلوانزا مبتلا شده است در نتیجه درمراجعه به پزشک اهمال می ورزد و باعث پیشرفت بیماری در بدنش می شود و نهایتا منجر به مرگ او خواهد شد.

یکی از عوارض مهمی که کرونا بر روی زنان باردار ایجاد می کند، درگیری ریه و ایجاد سرفه های خشک و خشن می باشد که باعث زایمان زودرس و در نتیجه پاره شدن کیسه آب می شود. این عارضه ممکن است که منجر به تولد نوزادی با وزن کم و یا جنین مرده می شود. از این رو بسیار تاکید شده است که خانم های باردار در پروسه ای حاملگی مراقب خود و نوزادشان باشند و تا می توانند در منزل بمانند و برای مواقع اورژانسی و ضروری از خانه خارج شوند.

کرونا موجب زایمان زودرس می شود؟

مصرف کدام مواد غذایی و ویتامین ها در پروسه بارداری جهت جلوگیری از ویروس کرونا تاکید می شود؟

به گفته خانم دکتر مظفری کرمانی در این زمینه: مادران باردار در صورت داشتن هرگونه علائم مشابه سرماخوردگی و آنفلوانزا در ابتدا خونسردی خودشان را حفظ کنند، سپس با متخصص زنان و زایمان و یا کمک ماما تماس داشته باشند و نشانه های خود را تلفنی به آنان توضیح دهند و درصورت جدی بودن و گسترش علائم به نزدیک ترین و خلوت ترین مرکز درمانی جهت بررسی و درمان با کمک یکی از اعضای خانواده مراجعه نمایند. اما اگر علائم خفیف باشد، بهتر است که در خانه بمانند و با مصرف برخی مواد غذایی، ویتامین ها و مکملاتی که توصیه شده است خود را مداوا نمایند تا عفونت از بدن خارج شود.

شایان ذکر است که بگوییم برخی خانم ها با مصرف بی رویه ویتامین D  باعث مسمومیت خود می شوند و این عارضه منجر به آسیب رسیدن به جنین نیز خواهد شد.

آیا ویروس کرونا آزمایش خاصی دارد؟

 باید متذکر شویم که چون هنوز دارو و یا واکسنی برای این بیماری ابداع نشده است و تنها با پیشگیری و مراقبت از خود می توانند از ابتلا خود و گسترش آن جلوگیری نمایند.

به گفته دکتر مظفری کرمانی بهترین متخصص زنان و زایمان بیماران با داشتن هر گونه علائمی از سرفه و تب نمی توانند خود را به مبتلا شدن به این ویروس بدانند.

بیمارانی به این ویروس مبتلا می شوند که در معرض قرار گیری در مناطق و یا افراد آلوده هستند. این افراد باید آزمایشاتی را بدهند تا بدانند که به این ویروس دچار هستند یا خیر؟.

فرد با مراجعه به مرکز درمانی علائم خود را برای پزشک توضیح می دهد و کمک فراوانی می نماید تا پزشک بهتر بیماریش را تشخیص دهد در وهله ای بعدی دکتر از بیمار نمونه ای از مجرای تنفسی، ناحیه گلو و بینی و یا حلق می گیرد. سپس بیوپسی را به آزمایشگاه ارسال می کند تا بعد از بررسی 5  ساعته، دریابند که فرد به ویروس مبتلاست یا خیر؟

باید بگوییم که معمولا 24 ساعت بعد جواب را به بیمار ابلاغ می کنند تا در صورت داشتن کرونا در بیمارستان و یا مرکز درمانی بستری شود. درصورتی که به کرونای خفیف مبتلا شده باشد می تواند در محیط منزل خود را قرنطینه نماید به شرط آن که کسی را به این ویروس مبتلا ننماید.

اخیرا در کشور چین برای خانم های باردار از طریق قند خون که از روش قطرات خون در ظرف ۱۵ دقیقه آنتی‌ بادی ‌هایی را که سرایت می کند را تثبیت می نمایند، اما در کشور ایران هنوز تایید نشده است و در حال بررسی است.

آیا مادران باردار مبتلا به ویروس می توانند این بیماری را به نوزاد تازه متولد شده خود منتقل کنند؟

همانطور که گفته شد، ویروس کرونا از طریق تماس پوستی و یا قطرات تنفسی به فرد مقابل منتقل می شود، اما هنوز هیچ گونه شواهد و ادله ای که نشان دهد، نوزاد متولد شده از مادر مبتلا به این ویروس نیز آلوده متولد شده باشد در دسترس نیست.

در زمان بارداری آزمایشاتی که از مایع آمنیوتیک و یا بیوپسی از جفت انجام می شود، نیز صورت می گیرند اما گزارشی که نشان دهد نوزاد نیز به این ویروس مبتلا است را نشان نمی دهد. بنابراین مادران باید هیچ گونه نگرانی و استرسی نداشته باشند و افکار مثبتی را در دوران بارداری سپری کنند.

چکیده مطلب

هرچقدر قوای بدنی مادر زیاد باشد، می تواند در برابر هر گونه بیماری که در پروسه بارداری رخ می دهد؛ تحمل داشته باشد و سیستم ایمنی بدن آن را به خوبی مهار و دفع کند اما در صورتی که سیستم ایمنی بدن خانم های باردار ضعیف و سست باشد، نمی تواند بیماری علی الخصوص ویروس کرونا را خنثی کند مخصوصا ویروس هایی که شدت بالایی دارد. در نتیجه مهم ترین عارضه ای آن، زایمان زودرس است را برای مادران ایجاد می کند.

سایر مقالات بهترین متخصص زنان در تهران :

کیست رحم

افتادگی رحمی

چسبندگی رحم

پاسخ

6 − 3 =

Call Now Buttonتماس با ما